Presseside

Nedlastbart pressemateriell og informasjon

Vår historie kort

Skåbu Fjellhotell åpnet i 2019 og er en totalrenovert bygning fra det gamle samvirkelaget i høyfjellet. Familiedrevet og beliggende i Norges høyestliggende bygd – 870 m.o.h. – tilbyr hotellet både historie, bærekraft og nærhet til spektakulær natur.

Skåbu fjellhotell

Restaurant Skadir

Vertsskap

Pressehøydepunkter for Skåbu Fjellhotell

  • HSMAI Awards – Vant Årets Ledestjerne og Årets Bærekraftsinitiativ (gull).
    Les mer om det her

  • 360° Eat Guide – 3 sirkler, gastronomisk toppscore 81–85.
    Les om utmerkelsen her

  • Smakmagasinet – Feature “Gourmet i vill natur”.

  • Scan Magazine – Utnevnt til “Månedens hotel”.

  • Venice Magazine & Modern Luxury Manhattan – 6-siders internasjonal reportasje.

  • Cosmopolitan – artikkel om Skåbu Fjellhotell:

    I Wanted to Do Norway Right, So I Let a Local Take the Reins. Tbh, I couldn’t have dreamed of a better Scandinavian vacation.

Familierom med stue
Familierom med stueLast ned
Soverom med dobbeltseng
Soverom med dobbeltsengLast ned
Dobbeltseng med utsikt
Dobbeltseng med utsiktLast ned
Media- og influencerbesøk

Media- og influencerbesøk

Skåbu Høyfjellsmat

Skåbu Høyfjellsmat

Vi foredler og produserer lokalmat basert på råvarer fra eget gårdsbruk, fisk og vilt fra Skåbu. Skåbu Høyfjellsmat tilbyr et variert utvalg håndverksprodukter og hjemmelaget julemat. Vi har utsalg på hotellet og leverer ved bestilling.