Skåbu Fjellhotell åpnet i 2019 og er en totalrenovert bygning fra det gamle samvirkelaget i høyfjellet. Familiedrevet og beliggende i Norges høyestliggende bygd – 870 m.o.h. – tilbyr hotellet både historie, bærekraft og nærhet til spektakulær natur.
HSMAI Awards – Vant Årets Ledestjerne og Årets Bærekraftsinitiativ (gull).
Les mer om det her
360° Eat Guide – 3 sirkler, gastronomisk toppscore 81–85.
Les om utmerkelsen her
Smakmagasinet – Feature “Gourmet i vill natur”.
Scan Magazine – Utnevnt til “Månedens hotel”.
Venice Magazine & Modern Luxury Manhattan – 6-siders internasjonal reportasje.
Cosmopolitan – artikkel om Skåbu Fjellhotell:
I Wanted to Do Norway Right, So I Let a Local Take the Reins. Tbh, I couldn’t have dreamed of a better Scandinavian vacation.
Vi foredler og produserer lokalmat basert på råvarer fra eget gårdsbruk, fisk og vilt fra Skåbu. Skåbu Høyfjellsmat tilbyr et variert utvalg håndverksprodukter og hjemmelaget julemat. Vi har utsalg på hotellet og leverer ved bestilling.