Restaurant Skadir

Smak fjellet, kjenn roen

På Restaurant Skadir handler det om å la naturen komme til orde – gjennom rene, naturlige smaker fra de norske fjellene

Vi bruker villsau og fjellgris fra vårt eget gårdsbruk, og vilt og fjellørret fra lokale jegere og fiskevann i området. Alt tilberedes med respekt for både råvarene og håndverket, og med en lidenskap for smak som sitter i. Restaurant Skadir er åpen for alle – både hotellgjester og besøkende. Ønsker du middag hos oss, ber vi om at bord bestilles innen kl. 12.00 samme dag. Lunsj serveres uten reservasjon.

Møt Lukasz – smaksarkitekten bak Skåbu Fjellhotell

Menyer

Full tasting meny serveres normal kun på lørdager.

Vi tar forbehold om endringer i menyen i henhold til grønnsaker tilgjengelig i sesong og råvarer tilgjengelig hos våre lokale leverandører.

Alle menyene kan tilpasses allergener, og til veganere og vegetarianere.

3-retters meny

  • Kremet persillerot suppe

    Persille | rømme | miks av frø og kjerner

    ( M )

  • Indrefilet av hjort

    Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree| rødvins demi-glace

    ( M )

  • Hvit sjokolademousse

    Tinvedbær

    ( M, G, E )

5-retters meny

  • Kremet persillerot suppe

    Persille | rømme | miks av frø og kjerner

    ( M )

  • ”Cold Cuts” fra Skåbu Høyfjellsmat

    ( M, G )

  • Indrefilet av hjort

    Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree| rødvins demi-glace

    ( M )

  • Hvit sjokolademousse

    Tinvedbær

    ( M, E, G )

  • Lokale oster

    ( G, M )

Full Tasting Meny

  • Rødbete panna cotta

    ( M )

  • Raviolo

    Potet | Bufast fra Avdem | kremet eplesaus

    ( G, E, M )

  • Tartar av rakfisk

    Urtemajones | sjalottløk | reddik | agurk | gressløk

    ( F, E )

  • Croquette av sik fra Skåbu

    Rødbete | røktsikmajones

    ( F, E, G, M )

  • Brioche med innbakt villsaulam fra Lykkja Fjellgard

    Confit majones | tørket reinsdyrhjerte | svinenakke av frittgående fjellgris

    ( E, G, M )

  • Shishkebab av villasau fra Lykkja Fjellgård

    Lefse | dill majones

    ( E, G )

  • Indrefilet av hjort

    Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree | rødvins demi-glace

    ( M )

  • Hvit sjokolademousse

    Tinvedbær

    ( E, G, M )

Allergener

B: Bløtdyr, BY: Bygg, C: Cashew, E: Egg, F: Fisk, G: Gluten, H: Hasselnøtt, HA: Havre, HV: Hvete, KO: Kokosnøtt, LU: Lupin, M: Melk, MA: Mandler, MAC: Macadamia, P: Peanøtter, PI: Pistasj, PE: Pecan, PIN: Pinjekjerner, R: Rug, S: Skalldyr, SE: Selleri, SEN: Sennep, SES: Sesamfrø, SO: Soya, SO2: Svoveldioksid og sulfitt, V: Valnøtt

Andre menyer

Á la carte meny

Á la carte meny

Hos oss på Skåbu Fjellhotell handler mat om mer enn smak. Vi tilbyr nå á la carte, i tillegg til drop-in, for deg som ønsker en spontan smak av fjellet. Se menyen her

Julens meny

Julens meny

Vår julemeny kombinerer lokale råvarer, tradisjon og lune smaker. Perfekt for den rolige førjulstiden på Skåbu Fjellhotell

Frokostmeny

Frokostmeny

Frokost hos oss innebærer at du får servert en liten buffé på ditt eget bord: Du velger det du ønsker fra menyen, og vi tilbereder alt ferskt til deg. Slik får du en frokost som er både bærekraftig, smakfull og tilpasset dine ønsker, helt uten kø og stress.

Inspirasjon

Collection item image
Collection item image
Collection item image
Collection item image

Åpningstider

Vin

Catering og Take-Away

Kortreist og rettferdig

Inspirasjon

Skadir