Kremet persillerot suppe
Persille | rømme | miks av frø og kjerner
( M )
Smak fjellet, kjenn roen
Vi bruker villsau og fjellgris fra vårt eget gårdsbruk, og vilt og fjellørret fra lokale jegere og fiskevann i området. Alt tilberedes med respekt for både råvarene og håndverket, og med en lidenskap for smak som sitter i. Restaurant Skadir er åpen for alle – både hotellgjester og besøkende. Ønsker du middag hos oss, ber vi om at bord bestilles innen kl. 12.00 samme dag. Lunsj serveres uten reservasjon.
Vi tar forbehold om endringer i menyen i henhold til grønnsaker tilgjengelig i sesong og råvarer tilgjengelig hos våre lokale leverandører.
Alle menyene kan tilpasses allergener, og til veganere og vegetarianere.
Persille | rømme | miks av frø og kjerner
( M )
Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree| rødvins demi-glace
( M )
Tinvedbær
( M, G, E )
Persille | rømme | miks av frø og kjerner
( M )
( M, G )
Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree| rødvins demi-glace
( M )
Tinvedbær
( M, E, G )
( G, M )
( M )
Potet | Bufast fra Avdem | kremet eplesaus
( G, E, M )
Urtemajones | sjalottløk | reddik | agurk | gressløk
( F, E )
Rødbete | røktsikmajones
( F, E, G, M )
Confit majones | tørket reinsdyrhjerte | svinenakke av frittgående fjellgris
( E, G, M )
Lefse | dill majones
( E, G )
Potetgrateng | blomkål | hvit grønnsakspuree | rødvins demi-glace
( M )
Tinvedbær
( E, G, M )
B: Bløtdyr, BY: Bygg, C: Cashew, E: Egg, F: Fisk, G: Gluten, H: Hasselnøtt, HA: Havre, HV: Hvete, KO: Kokosnøtt, LU: Lupin, M: Melk, MA: Mandler, MAC: Macadamia, P: Peanøtter, PI: Pistasj, PE: Pecan, PIN: Pinjekjerner, R: Rug, S: Skalldyr, SE: Selleri, SEN: Sennep, SES: Sesamfrø, SO: Soya, SO2: Svoveldioksid og sulfitt, V: Valnøtt

Hos oss på Skåbu Fjellhotell handler mat om mer enn smak. Vi tilbyr nå á la carte, i tillegg til drop-in, for deg som ønsker en spontan smak av fjellet. Se menyen her

Vår julemeny kombinerer lokale råvarer, tradisjon og lune smaker. Perfekt for den rolige førjulstiden på Skåbu Fjellhotell

Frokost hos oss innebærer at du får servert en liten buffé på ditt eget bord: Du velger det du ønsker fra menyen, og vi tilbereder alt ferskt til deg. Slik får du en frokost som er både bærekraftig, smakfull og tilpasset dine ønsker, helt uten kø og stress.



