Restaurant Skadir

Smak fjellet, kjenn roen

På Restaurant Skadir handler det om å la naturen komme til orde – gjennom rene, naturlige smaker fra de norske fjellene. Her står sesongens råvarer i sentrum, og menyen speiler det som gror, beiter og svømmer rundt oss akkurat nå.

Vi bruker villsau og fjellgris fra vårt eget gårdsbruk, og vilt og fjellørret fra lokale jegere og fiskevann i området. Alt tilberedes med respekt for både råvarene og håndverket, og med en lidenskap for smak som sitter i.

Restaurant Skadir er åpen for alle – både hotellgjester og besøkende. Ønsker du middag hos oss, ber vi om at bord bestilles innen kl. 12.00 samme dag. Lunsj serveres uten reservasjon.

Gi oss gjerne beskjed om allergier eller spesielle ønsker – vi tilpasser gjerne.

Møt Lukasz – smaksarkitekten bak Skåbu Fjellhotell

Inspirasjon

Collection item image
Collection item image
Collection item image
Collection item image

Vin

Catering og Take-Away

Kortreist og rettferdig

Inspirasjon

Skadir