Trøffelburger
Laget på skåbuelg og Angus storfe med aromasopp, cheddar, sprøstekt løk og trøffelmajones. Serveres med fries.
( HV, M, G, E )
Mat på Skåbu Fjellhotell er en hyllest til fjellet, menneskene og råvarene rundt oss. Vi følger naturens rytme og lar lokale produsenter sette preg på menyen – fra egg og melk til fisk, kjøtt og grønnsaker. Velg mellom våre menyer eller à la carte – og opplev smaken av fjellet, laget med omtanke og respekt.
Tilgjengelig fra november 2025. Torsdag-søndag 13:30-20:00. Reservasjon av bord anbefales, men er ikke et krav.
Laget på skåbuelg og Angus storfe med aromasopp, cheddar, sprøstekt løk og trøffelmajones. Serveres med fries.
( HV, M, G, E )
Med coleslaw, frisk sitronmajones og fries.
Med coleslaw, hjemmelaget BBQ-saus, fries og maisrelish
Honningglaserte rødbeter fra Hveemshagen Gård, grillet chevre, valnøtter, bringebærvinaigrette, brød og smør fra Røros
Med vårløk, urteolje og rømme. Serveres med brød, flatbrød og smør
( HV, M )
Sesongens grønnsaker og rømme. Serveres med brød, flatbrød fra Ødegården bakeri og smør fra Røros
Enkel toast med ost og hjemmelaget skinke av utegris servert med majones
Med tindvedcurd og nøttekrokan
( HV, M, E, MA, H )
Med toffeesaus og tørket eple