Trøffelburger
Laget på skåbuelg og Angus storfe med aromasopp, cheddar, sprøstekt løk og trøffelmajones. Serveres med fries.
( HV, M, G, E )

A la carte meny
Mat på Skåbu Fjellhotell er en hyllest til fjellet, menneskene og råvarene rundt oss. Vi følger naturens rytme og lar lokale produsenter sette preg på menyen – fra egg og melk til fisk, kjøtt og grønnsaker. Velg mellom våre menyer eller à la carte – og opplev smaken av fjellet, laget med omtanke og respekt.
Tilgjengelig fra november 2025. Torsdag-søndag 13:30-20:00. Reservasjon av bord anbefales, men er ikke et krav.
Laget på skåbuelg og Angus storfe med aromasopp, cheddar, sprøstekt løk og trøffelmajones. Serveres med fries.
( HV, M, G, E )
Med coleslaw, frisk sitronmajones og fries.
( HV, E, M, SEN )
Med coleslaw, hjemmelaget BBQ-saus, fries og maisrelish
( HV, E, M, SEN )
Honningglaserte rødbeter fra Hveemshagen Gård, grillet chevre, valnøtter, bringebærvinaigrette, brød og smør fra Røros
( HV, M, SO2, V )
Med vårløk, urteolje og rømme. Serveres med brød, flatbrød og smør
( HV, M )
Sesongens grønnsaker og rømme. Serveres med brød, flatbrød fra Ødegården bakeri og smør fra Røros
( G, M )
Enkel toast med ost og hjemmelaget skinke av utegris servert med majones
( E, HV, M, SEN )
Med tindvedcurd og nøttekrokan
( HV, M, E, MA, H )
Med toffeesaus og tørket eple
( E, HV, M )


