Julens meny

Julen på Skåbu Fjellhotell handler om ro, gode smaker og ekte fjellstemning

Hos oss serveres julens retter med lokale råvarer, tradisjon og omtanke slik at du kan senke skuldrene og nyte førjulstiden i vakre omgivelser.

Tilgjengelig fra desember 2025. Torsdag-søndag 13:30-20:00.

Julens meny

  • Klassisk juletallerken med dessert

    Ribbe, hjemmelaget medisterkake og julepølse. Servert med surkål, rødkål fra Vang Gård, julesaus og rørte tyttebær fra våre gode naboer her i Skåbu. Dessert: Riskrem med kirsebærsaus

    450,-
  • Rakfisk

    ca. 100 g rakfisk fra Jotunheimen fisk. med mandelpotet fra Vågå, hardkokte egg , løk i variasjoner, syltede rødbeter, rømme fra Røros, lefse, flatbrød fra Ødegården Bakeri og mykt smør.

    ( HV, M, SEN, E, F )

    465,-

  • Juletapas – husets egenproduserte delikatesser (min. 2 personer)

    Et utvalg av våre hjemmelagde julefavoritter: Lammerull, sylte, julepølse, grov sennep, lefse fra Gjøvik, tørrsaltet elg, honningglasert svinenakke, rødkål fra Vang Gård, godt brød og smør fra Rørosmeieriet.

    699,-
  • Hjemmelaget risgrøt

    Servert med smørøye, sukker og kanel

    ( HV, M, SO2 )

    110,-

Dessert

  • Nemesis sjokoladekake

    Med tindvedcurd og nøttekrokan

    ( HV, M, E, MA, H )

    145,-
  • Lun eplekake

    Med toffeesaus og tørket eple

    145,-

  • Riskrem

    Med kirsebærsaus

    ( M )

    110,-
Collection item image
Collection item image
Collection item image
Collection item image