Klassisk juletallerken med dessert
Ribbe, hjemmelaget medisterkake og julepølse. Servert med surkål, rødkål fra Vang Gård, julesaus og rørte tyttebær fra våre gode naboer her i Skåbu. Dessert: Riskrem med kirsebærsaus
Hos oss serveres julens retter med lokale råvarer, tradisjon og omtanke slik at du kan senke skuldrene og nyte førjulstiden i vakre omgivelser.
Tilgjengelig fra desember 2025. Torsdag-søndag 13:30-20:00.
Ribbe, hjemmelaget medisterkake og julepølse. Servert med surkål, rødkål fra Vang Gård, julesaus og rørte tyttebær fra våre gode naboer her i Skåbu. Dessert: Riskrem med kirsebærsaus
ca. 100 g rakfisk fra Jotunheimen fisk. med mandelpotet fra Vågå, hardkokte egg , løk i variasjoner, syltede rødbeter, rømme fra Røros, lefse, flatbrød fra Ødegården Bakeri og mykt smør.
( HV, M, SEN, E, F )
Et utvalg av våre hjemmelagde julefavoritter: Lammerull, sylte, julepølse, grov sennep, lefse fra Gjøvik, tørrsaltet elg, honningglasert svinenakke, rødkål fra Vang Gård, godt brød og smør fra Rørosmeieriet.
Servert med smørøye, sukker og kanel
( HV, M, SO2 )
Med tindvedcurd og nøttekrokan
( HV, M, E, MA, H )
Med toffeesaus og tørket eple
Med kirsebærsaus
( M )